Stort udvalg af kurser i nærheden af, hvor du bor

04 juli 2022 Emilie Ann Jacobsen

editorial

Du ved sikkert godt, at et kursus kan være med til at give dig nye jobmuligheder. Enten på en ny arbejdsplads eller på en kommende. Men måske synes du, at det kan være svært at finde tiden til at tage et kursus. Det kan være svært at få hverdagen til at hænge sammen, hvis du skal bruge lang tid på det, og du skal køre langt for at komme til kurset. 

Sådan er det dog ikke, hvis du tager et kursus hos EUC Syd. De har flere forskellige lokationer i Syd- og Sønderjylland. Bor du i området, vil du derfor nemt kunne finde kurser, der ligger i nærheden af dig. Dermed behøver du ikke at bekymre dig om, at transporttiden bliver for lang. 

Kurserne hos EUC Syd tager ofte heller ikke så lang tid. For eksempel tager det kun syv dage at tage et truckcertifikat. Det er et kursus, der virkelig åbner døren til mange jobs. Derfor er det i den grad værd for dig at overveje, om det er noget for dig. Læs mere her

truckcertifikat

Kom nemmere i job med de rette kompetencer

Hvis du er arbejdsløs, er det særligt vigtigt, at du har fokus på at have de rette kompetencer. Det kan virkelig gøre en stor forskel for dig, hvis du tager et kursus, der giver dig et kompetenceløft. Det kan åbne op for en række jobmuligheder, som du ellers ikke havde før. Derfor er det vigtigt, at du tænker over det. 

Er du i tvivl om, hvilke kompetencer der bedst vil kunne hjælpe dig i job, vil du altid kunne kontakte EUC Syd. De har godt styr på for eksempel lager og transportområdet og kan derfor hjælpe dig med, hvilke kurser det vil være relevant for dig at tage i de tilfælde. Der kan altså være meget hjælp at hente ved at kontakte dem. 

Flere Nyheder