Parmassage på Østerbro

25 september 2017 Katrin Sørensen
Parmassage på Østerbro

Parmassage er en skøn måde at være sammen på. Har man en travl hverdag, hvor det meste af tiden går med arbejde, huslige pligter og at få den familiære kalender til at gå op, så har man helt sikkert brug for at slappe rigtigt af fra tid til anden. Vi lever i et samfund hvor der hele tiden er utrolig meget fart over feltet og fokus på konkurrence og karriere. Det kan for mange være stressende og flere og flere mennesker går ned med flaget, fordi de simpelthen ikke kan følge med. Derfor skal man huske at tage sig nogle pusterum i hverdagen, hvor man får lidt ro i sindet og slappet godt af i kroppen. 

De samme symptomer synes at være gældende i parforholdet. Vi har så travlt hver især med karriere, kropsforbedrende projekter og pleje af venskaber, at vi hurtigt glemmer, at prioritere hinanden i hverdagen. Derfor er det en rigtig god ide, at være opmærksom på, at få nogle krydser i kalenderen, hvor man laver noget hyggeligt sammen. 

En god ide kan være at gå til parmassage sammen. Det unikke ved parmassage er, at man både kan få sit eget sind og sin egen krop i ro, samtidig med, at man tilbringer værdifuld tid med partneren. Det er en skøn oplevelse at dele. Rent praktisk foregår en parmassage sådan, at i ligger på hver jeres briks og bliver behandlet af hver jeres massør. Men i befinder jer i samme rum og i vil have mulighed for at kommunikere lidt undervejs. 

Der findes mange gode steder, som udbyder parmassage på østerbro. Efter massagen kan i eventuelt fortsætte oplevelsen ved at spise en god frokost sammen – ofte er det nemlig langt mere gavnligt at tale sammen, når man ikke er stresset over hverdagens bagateller men derimod er afslappet i krop og sind. 

Flere Nyheder