Musikalske og sanselige oplevelser med babyrytmik

05 oktober 2021 Astrid Pedersen

advertorial

Ønsker du at give dit barn de bedste forudsætninger for at udvikle sig motorisk, musikalsk og kreativt? Så bør du overveje babyrytmik.

Hvad er babyrytmik?

Babyrytmik er en fælles betegnelse for en serie af øvelser som har til hensigt at lære dig hvordan du iagttager og understøtter dit barns motoriske udvikling.

Gennem leg, sang og bevægelse kommer du tættere på dit lille barn og opbygger en tæt kontakt og et helt unikt nærvær. Barnet får stimuleret sine sanser og sin grundmotorik, og I får en enestående mulighed for at opbygge en fælles forståelse. Det hele foregår i trygge rammer hvor barnet kan slappe af og give sig hen til babyrytmik øvelserne.

Med babyrytmik kan du give dit barn de stærkeste forudsætninger for at udvikle sig mentalt, socialt, fysisk og kognitivt. Der ud over styrker babyrytmik barnets medfødte musikalitet og kreative sans. Et barn, som modtager rytmik undervisning i sin tidligere barndom vil få et forspring når det handler om tilegnelse af såvel sproglige som matematiske færdigheder, og en naturlig nysgerrighed på musik og rytme.

Når alle sanser inddrages får barnet et holistisk og indtryks baseret forhold til omverdenen og vil få lettere ved at orientere sig efter lyde, farver, dufte, berøring og andre sanse indtryk. Og du vil kunne lære dit barn at kende fra en helt ny side.

Hvor kan jeg gå til babyrytmik i Roskilde?

Hvis du leder efter en dygtig underviser i babyrytmik kan du med fordel vælge Laura Karlsson fra Din Fødselsterapeut. Laura Karlsson har specialiseret sig inden for gravide, ammende og barslende kvinder som gerne vil give deres børn den perfekte start på livet.

Hos Laura Karlsson vil du og dit barn opleve varme, empati og venlighed i forbindelse med undervisning i babyrytmik. Klik ind og læs mere om babyrytmik hos Laura Karlsson fra Din Fødselsterapeut på https://www.dinfoedselsterapeut.dk/babytegn-og-rytmik/.

Flere Nyheder