Hvordan har man købt E juice gennem tiden?

17 august 2019 Anders Lundtang Hansen
Hvordan har man købt E juice gennem tiden?

Vi antager stærkt, at du kender til det meste af det med e-juice, e-cigaretter og e-væske, siden du er kommet hertil.

Man kan selvfølgelig altid blive klogere på området, og ikke to personer har lige stor ekspertise på området og for den sags skyld de samme del-områder, hvilket også gør det interessant for to entusiaster udi e-cigaret-verden at mødes.

I denne artikel vil vi dog koncentrere os om den udvikling, der har været med salget af især e-juice, og hvordan det har udviklet sig fra de første foregangspersoner herhjemme til, hvordan situationen ser ud i skrivende stund – og måske også et kig ud i fremtiden.

Men vi er da ikke så sløsede, at vi ikke lige giver dig et link til at læse op på emnet mere specifikt, inden du læser videre eller supplerer denne information om e-juice hertil: https://www.esug.dk/

Da e-juice begyndte at tage sine første spadestik herhjemme, var der ikke megen regulering på området, og danskerne af de første, der var med på moden, købte e-juice over nettet i ét væk, da det ikke var muligt at købe det via danske forretninger, hverken fysiske eller online af slagsen.

Senere, da man så, at der var et marked for den slags i Danmark, opstod de første online-forretninger, der handlede med e-juice, e-cigaretter og videre.

Især de første fysiske butikker så deres første udfoldelse i vores hovedstad, København, fordi det oftest er her, at de nye trends starter op og breder sig til resten af landet – og her har vi også den største befolkningstæthed, så der er et godt kundegrundlag.

Nu om dage er der mange af den slags butikker både fysiske og online i provinsen med hovedlager væk fra hovedstaden.

Efter politikerne har fået mere fokus på området, er der også kommet strengere reguleringer med salg, mængde, indhold og videre.

Man kan forestille sig, at fremtiden vil byde på levering direkte til døren, og så vil der nok opstå flere butikker ude i provinsen.

Flere Nyheder