Hvilke kompetencer har en maler?

26 oktober 2021 Steffen Hansen

advertorial

En maler har en bred palette af kompetencer, som du kan finde meget nyttige i forbindelse med, du skal have malet noget i dit hjem. Derfor skal du være særlig opmærksom på, at når du skal finde maler, så skal du finde en, der er villig til at løfte opgaven for dig. Læs med i dette indlæg, hvor vi vil give dig tre typer af opgaver, som en maler kan hjælpe dig med. 

 

 

1. Kan klare forarbejdet

En maler kan hjælpe dig med at fjerne eventuelle pletter på væggen, inden du påfører maling. Når du maler et rum, skal alle pletter fjernes på forhånd. Det betyder, at du skal fjerne fedt, olie og snavs af væggen. Ellers kan det færdige malerarbejde komme til at se grimt ud. Dette er både af æstetiske årsager og til praktiske, for hvis du får olie på hænderne, mens du maler, vil det være svært at vaske det af. En maler kan fjerne pletter eller rester på væggene med lidt malingsrens, som de har fortyndet. De kan også reparere revner i væggen, hvilket især er nyttigt, hvis du er planlægger at ændre farven på dit værelse.

 

2. Vælge den rigtige slags grunding

De fleste malinger i dag leveres med en primer inkluderet, men der er nogle typer maling, som kræver brug af en anden primer, før man maler over dem. Hvis du ikke er sikker på, hvilke grundmalinger du skal bruge, så kan en maler rådgive dig om, hvilken type primer du skal bruge på din væg. Din lokale maler Roskilde har sikkert et stort udvalg af grunding eller et par gode råd til, hvordan du finder det korrekte. 

 

3. Vælge det rigtige værktøj til dit arbejde

Hvis du skal vælge nyt udstyr til at male med, f.eks. spartelknive eller malerruller, er det altid bedre at få en professionel til at rådgive dig end at prøve det selv. Søg efter en person, der kan rådgive dig om, hvilket udstyr der passer bedst til dine behov. Hvem ved, måske kender du ikke det bedste udstyr, hvis du aldrig har prøvet at male før. Derfor kan en maler være behjælpsom med at finde det udstyr, som du står og mangler til dit projekt. 

Flere Nyheder