Har du reelt brug for en Audi eller en anden bil?

12 juni 2019 Anders Lundtang Hansen
Har du reelt brug for en Audi eller en anden bil?

Nu nævnte vi bare lige en Audi for at tage et givent eksempel med en bestemt biltype, så du som læser har noget konkret at forholde dig til.

Men denne artikels egentlig indhold vi begå sig på at vende fordele og ulemper ved at eje en bil, om det så er en Audi eller en helt anden type.

Vi kan dog ikke nå at komme omkring alle aspekter i denne artikel, så om muligt må du søge informationer videre andre steder eller vende med dig selv og andre, om de har nogle argumenter for og imod det, at man skal investere i en bil eller ej.

For det første er et dog praktisk bevendt at eje et køretøj. Man bestemmer selv, hvornår man vil køre, der er altid plads til en, man kan bestemme temperaturen, varmen, kulden, musikken og selskabet til dels.

I det offentlige er man afhængig af køretider, man skal sidde sammen med andre mennesker, der måske er syge, og bor man virkelig langt ude på landet, så er det ikke så tit, der er afgange – hvis der overhovedet er nogle.

Dog er der mange ting, man skal huske med en bil, som kan koste en del på forskellige konti.

Man skal fylde brændstof på eller lade den op, hvis det er en el-bil. Den forurener også for miljøet, og man kan ikke lige køre hjem selv, hvis man har fået lidt for meget at drikke i byen – det er decideret ulovligt og udsætter dig selv for farer samt andre.

Men det vigtigt er nok at spørge sig selv, om man har behov for en bil i hverdagen til at komme omkring.

Skal man reelt ud at køre tit, eller vil man bare ende med at have en bil stående, som man kører i sjældent, der så bare ender med at stå og ruste lidt?

Flere Nyheder