Flotte og professionelt opførte træterrasser

05 april 2021 Astrid Pedersen

Har du og din familie droppet alle planer om at rejse udenlands i sommeren 2021? Så er I ikke alene. Stort set alle danskere regner med at tilbringe ferien her til lands – og det er der for så vidt intet forgjort i.

Denne tendens har dog en afsmittende virkning på markedet for sommerhuse og ferieboliger som nærmest ikke er til at komme i nærheden af. Hvis et udlejnings center ikke melder alt udsolgt er priserne på himmelflugt. Derfor kan du med fordel vælge at blive hjemme i haven, og i stedet bruge feriepengene på en lækker træterrasse bygget af Kun Terrasser.

Hvem er Kun Terrasser?

Kun Terrasser er en virksomhed som er ejet og drevet af tømrermester Andreas la Cour.

Andreas la Cour har igennem de seneste to årtier udelukkende beskæftiget sig med at producere lækre og bæredygtige træterrasser til bolig ejere i fortrinsvis Odsherred og Nordsjælland. Andreas la Cour sætter en ære i at aflevere et stykke vel udført håndværk i form af en smuk skræddersyet træterrasse som passer perfekt til den enkelte bolig.

Når du lader Andreas la Cour forestå design, konstruktion og opførelse af din nye træterrasse kan du være sikker på at terrassen bliver bygget med sans for såvel detaljen som for de større linjer. En træterrasse fra Kun Terrasser er en investering i din ejendom og vil helt sikkert føje ekstra værdi til din bolig på rigtig mange måder.

Du vil få tilfredsstillelsen ved at tilbringe sommeren på en super smuk træterrasse som danner en skøn ramme om hyggeligt familie samvær og dermed en perfekt staycation. Og samtidig vil en træterrasse designet og bygget af Kun Terrasser være meget værd for din bolig i forbindelse med et eventuelt fremtidigt salg.

Du kan se masser af eksempler på smukt udførte træterrasser fra Andreas la Cours hånd på hjemmesiden kun-terrasser.dk

Flere Nyheder