Fjern misfarvninger og andre skønhedspletter med en professionel gulvafslibning

03 oktober 2020 Astrid Pedersen

Skal boligen friskes op indvendig – og har du allerede besluttet hvilke farver der skal på væggene i stuer og værelser? Så bør du ikke glemme trægulvene. Er disse slidte og snuskede i overfladen vil hele renoveringen falde til jorden.

Når først vægge, lofter, paneler, dørkarme, vindues rammer og andet indvendigt træværk står skinnende og nymalet vil slitagen i dine trægulve fremstå i grel kontrast hertil. Og har du først malet hele huset er det for sent at begynde på en gulvafslibning, da slibestøvet nemt kan sætte sig i malingen på dine vægge.

Få den bedste hjælp til forskønnelse af dine trægulve

Derfor er det vigtigt at du tænker renovering af gulvet med ind i istandsættelses planerne. Måske synes du ikke at gulvet virker slidt. Men det er fordi slitagen opstår gradvist i årenes løb.

Trækker du gulvtæppet lidt til side, eller flytter du et møbel som har stået på den samme plads igennem flere år, hvis du tydeligt kunne se en forskel. Der hvor gulvet har været beskyttet af eksempelvis en sofa, en reol eller et gulvtæppe vil det fremstå smukt og ensartet som da det senest blev behandlet. De steder hvor gulvet har været udsat for spildte væsker, daglig slitage og solens falmende uv stråler vil det fremstå misfarvet og uensartet i overfladen. Og så er det på tide at tilkalde dit lokale gulvfirma.

Det kan altid bedst betale sig at lade en dygtig og rutineret gulvmand forestå afslibning af gulve samt den efterfølgende plejende og beskyttende behandling. På den måde er du garanteret det smukkeste resultat som du og din familie kan have stor glæde af i mange år.

Hvem kan hjælpe med at afslibe mit trægulv?

Gulvkanonen kan, uanset hvor i landet du bor, tilbyde billig gulvafslibning udført af professionel gulvsliber. Læs mere, og kontakt Gulvkanonen via hjemmesiden Gulvkanonen.dk

Flere Nyheder