Få fuldt udbytte af sommeren med en overdækket terrasse

13 januar 2021 Astrid Pedersen

Går du i tanker om at tilbringe sommeren 2021 hjemme i din egen have? Så bør du overvej at få opført en lækker træterrasse. Og vil du virkelig have en anvendelig terrasse, vælger du en overdækket én af slagsen.

Hvorfor få opført en overdækket terrasse?

Måske synes du det er lidt synd at lade terrassen helt eller delvist overdække. Når solen endelig er fremme har man da lyst til at nyde hver eneste sekund på et trædæk badet i lys. Men her skal du tænke på at den danske sommer godt kan være temmelig svigefuld hvad angår antallet af solskins timer.

Det ses faktisk temmelig ofte at en dansk sommer mestendels består af overskyede dage med blæst og byger. Og så har man ikke megen glæde af en flot træterrasse hvis ikke bare en del af denne er forsynet med et halvtag eller anden form for overdækning.

Hvad er de største fordele ved en overdækket terrasse?

Når du har muligheden for at søge læ for vinden og ly for regnen under overdækningen på din terrasse kan du have meget større glæde af denne hvis sommeren skulle gå hen og være mere grå end du havde ønsket dig. Vælger du en overdækket terrasse kan du nyde den friske luft udendørs selv om temperaturen falder og det suser lidt ekstra i skørterne.

Med en smart terrassevarmer kan du bruge din terrasse som udestue, og dermed få glæde af denne længere ud på efteråret. Du vil kunne hygge dig under overdækningen selv når bladende begynder at falde og dagene bliver kortere. Og vælger du at forsyne dit overdækkede træterrasse med skydevinduer kan du endda bruge den som vinterstue eller veranda.

Få professionel hjælp til opførelse af overdækket terrasse

Hos Kun Terrasser ApS kan du få den bedste assistance i forbindelse med design og konstruktion af overdækket terrasse – læs mere på https://www.kun-terrasser.dk/overdaekket-traeterrasse 

Flere Nyheder