Få den bedste rådgivning ved boligkøb hos en boligadvokat

11 oktober 2019 Astrid Pedersen
Få den bedste rådgivning ved boligkøb hos en boligadvokat

Når du som boligsøgende er på udkig efter en ejer eller andels bolig, er der rigtig mange faldgruber, for hvilke du bør tage dig grundigt i agt. Det er vigtigt, at du er opmærksom på disse fælder – alt for mange håbefulde boligkøbere ender efter et par år at sidde med en bolig i en forening, hvis økonomi er usund og behæftet med tvivlsomme lån, eller i et hus, som pludselig viser sig at falde i værdi på grund af planlagte bygge projekter.

I det første tilfælde hører man ofte om hvor grelt det kan ende – de månedlige ydelser til fælles udgifter kan risikere at stige så markant, at man ender som teknisk insolvent i en bolig, man ikke har råd til at blive siddende i. Og i det sidste kan friværdien i huset udhules, fordi herligheds værdien rasler ned.

Få den bedste hjælp fra en dygtig og kyndig boligadvokat

Derfor kan det kun anbefales på det kraftigste, at du fra begyndelsen allierer dig med en erfaren boligadvokat. En boligadvokat er, så at sige, din sekundant overfor sælger og dennes mægler. Ejendomsmæglerne vil nemlig med sikkerhed tage sælgers parti, idet det er i hans eller hendes primære interesse at få boligen solgt – gerne så hurtigt som muligt, og til så høj en pris som muligt.

Du bør således sikre dig, at du ikke skriver under på salgsaftalen uden at der i denne er et såkaldt advokat forbehold inkluderet. Med et advokat forbehold har din advokat fjorten dage til at gennemlæse al relevant dokumentation, og således vejlede dig i forhold til købet af boligen. På den måde kan du undgå grimme overraskelser i fremtiden – og under alle omstændigheder træffe din beslutning om købet på et oplyst grundlag.

Hos http://eboligadvokat.dk/boligadvokat/ finder du udelukkende dygtige og veluddannede boligadvokater, som står klar til at hjælpe dig med dit boligkøb.

Flere Nyheder