Få bedre kendskab til SEO for begyndere

14 marts 2018 Astrid Pedersen
Få bedre kendskab til SEO for begyndere

Hvis du arbejder med ehandel eller formidling af services og tjenesteydelser via nettet, har du sikkert en online marketing strategi, som involverer en hel del display annoncering og muligvis også Google Adwords. Måske er det noget, du har hyret et bureau til at varetage, måske er det noget, du selv forsøger at styre efter bedste evne. Men du når ikke langt, før du har fuldstændig syr på din SEO.

Hvad er SEO?

SEO er en forkortelse for Search Engine Optimization. På dansk kalder vi det ”søgemaskineoptimering”, og dette er en betegnelse for de tiltag, der skal gøres, for at gøre din website eller din webshop så spiselig for de store søgemaskiner som muligt. Dette er vigtigt, da potentielle kunder og leads typisk vil vælge at gå efter et af de første links, der præsenteres på søgemaskinernes resultatsider, når han eller hun søger efter en vare eller en ydelse.

SEO for begyndere – en guide

Der er en del tiltag, du selv kan foretage, hvis du vil til tops på Google, Bing eller Yahoo – og blive der! En del af de indledende øvelser til optimal SEO foregår nemlig på din egen website. Du kan blive klogere på SEO for begyndere på https://www.klikko.dk/linkbuilding/

Flere Nyheder