Er det svært at installere en robotplæneklipper?

07 september 2020 Lotte Hindsberg

Tanken om at der skal installeres en kant hele vejen rundt langs hæk og bede kan få nogle til at miste lysten til at få en robotplæneklipper, men det er synd. For når først kanten er gravet eller stukket ned, kan du se frem til år uden at skulle slå græs samtidig med, at du får en langt flottere græsplæne.

Du kan også hvis du ikke kan overskue det eller har kræfterne til det få et professionelt firma til at stå for det praktiske. Du kal læse mere her https://kabelnedlaegning.dk/installation-af-robotplaeneklipper/.

De mange fordele ved en robotplæneklipper

Der er flere fordele udover at du selv slipper for at slå din græsplæne. Du får en langt flottere græsplæne, da den vil elske alt den opmærksomhed den får af din nye plæneklipper. Samtidig vil de små stykker græs som du ellers ville have smidt ud, fungere som naturgødning. Kløver og mos som har det med at slå græsset ihjel, er derimod ikke vild med al den opmærksomhed og vil dø.

En anden fordel ved en robotplæneklipper er at den er langt mere miljøvenlig end de traditionelle el eller benzindrevet plæneklippere da den oplades ved hjælp af solpaneler.

Robotplæneklipperen vil selv køre retur til opladeren, når den er ved at løbe tør for strøm. Det samme gælder hvis den er ude og slå græsset og det begynder at regne voldsomt.

Du har også mulighed for at indstille robotplæneklipperen så den slår græsset når du og naboerne ikke er hjemme. Det betyder at du hver dag kommer hjem til en nyslået græsplæne og du slipper for at skulle se på maskinen. Ikke at det er et problem, da maskinen stort set er lydløs.

Der er ingen grund til at være bekymret for at den vil blive stjålet. For at den virker skal man kende koden. Unden den kode vil robotplæneklipperen ikke køre.

Flere Nyheder