Der er forskellige typer af spillemaskiner

30 januar 2019 Anders Lundtang Hansen
Der er forskellige typer af spillemaskiner

Hvis man taler om ‘spillemaskiner’, så forestiller de fleste mennesker sig nok, at der er tale om roterende hjul, der pludseligt lander på nogle bestemte symboler, efter der er blevet leveret nogle pudsige lyde, der skal være med til at engagere spilleren og give en indlevende oplevelse.

Kombinationen af disse symboler kan så udløse nogle forskellige præmier, hvor den eftertragtede er udfaldet af imposante lyde, efterfulgt af lyden af klingende mønter ned i skålen for bunden af spillemaskinen.

Man kender dem også som ‘enarmede tyveknægte’. Man kan låse nogle symboler fast og spille videre, så man kan øge chancen for at få den eftertragtede kombination af symboler, der udløser den største præmie.

Det er nok standard-opfattelsen af disse spillemaskiner, og det er da bestemt også dem, der ligger til grund for de fleste maskiner, man kan finde rundt omkring ude i verden.

Da spillemaskinerne så gjorde deres indtog på nettet, var det også denne variant, der var den mest udbredte.

Senere begyndte man så at udvide sortimentet ved at lave spillemaskiner, der havde flere kombinationsmuligheder på kryds og tværs og ikke kun horisontalt, som det ellers havde været typisk med disse maskiner.

Der kom også flere hjul til, så der kom endnu mere spænding til og større præmiesumme.

Men ellers var der ikke meget mere at komme efter ved den type spillemaskine, hvilket medførte at især producenter af spillemaskiner til brug på online-casinoer på nettet begyndte at øjne muligheder for at udvikle nogle spil, der varierede eller helt gik bort fra denne spillemetode.

Det har medført, at man nu om dage kan finde mange forskellige typer af spillemaskiner, hvor nogle kan minde om de oprindelige – og nogle er da også gengivere af de oprindelige, da nogle spillere foretrækker den slags – mens andre er helt anderledes og byder på forskellige spiltyper.

Men langt de fleste har stadig deres oprindelse i den enarmede tyveknægt, man finder i den fysiske verden.

Flere Nyheder