Brug den nødvendige tid, som det tager, med rengøring af badekar

30 september 2021 Anders Lundtang Hansen
image

Der er mange af os, der nok har travlt, når vi har været en tur i badekaret, selvom man tit vælger denne badeløsning, når man har tid til det, da det tager lidt tid at fylde badekaret op, end hvis man bare skal i brusebad.

Men der er jo dem, der sværger til et bad i badekaret hver gang, og det kan man godt forstå, så man fylder det måske op, mens man ordner andre sager, så badet er klart, når man skal bruge det – hvorfor alt er timet og tilrettelagt, når man skal i bad, så det hele foregår efter planen.

Det kan være om morgenen, inden man skal på arbejde, eller hvis man skal til fest om aftenen, og man lige tager sig et grundigt bad, inden man skal i byen.

Men derfor bør man ikke slække på rengøringen af badekaret bagefter.

Få gjort det badekar grundigt rent – hver gang

Det er klart, at nogle gange er der jo tale om den store rengøringsproces, hvor man afsætter tiden til at gøre badekaret grundigt rent, hvor man fjerner det skidt og snavs, som der ellers kan synes indgroet i emaljen på badekaret eller lignende.

Andre gange skal man måske endda have fat i professionelle folk til at gøre badekaret rent, fordi det er en større omgang, som man skal i krig med, hvor man ikke bare gør badekaret rent, men man forskønner det også, så det kommer til at se ud som om, at det er helt nyt.

Den slags kan man få hjælp med hos blandt andre https://emaljering-af-badekar.dk/rengoring-af-badekar/

Men den rengøring, som man kan lave selv derhjemme, skal man ikke forklejne nogensinde, for hvis man ikke fjerner vandet, efter man har været i bad, så er der for eksempel større chance for, at det kalker til.

Og så er det også mere behageligt for den næsten, der skal bruge badekaret, at man har gjort det rent.

Flere Nyheder