Billig og professionel gulvafslibning i Faaborg

12 april 2019 Astrid Pedersen
Billig og professionel gulvafslibning i Faaborg

Er trægulvet i din bolig efterhånden så træt og trist at kigge på, at du overvejer at skifte det ud? Er gulvets overflade et kludetæppe af grålige og gullige plamager, pletter, skjolder og ridser? Og hænger dine strømper og sokker konstant fast i splinter, som er begyndt at opstå i træværket? Så bør du overveje, om det virkelig er umagen værd at rykke gulvet op, eller dække det til med en ny gulvbelægning. I de allerfleste tilfælde kan den form for slitage nemlig kommes til livs med en grundig gulvafslibning.

Hvorfor skal jeg vælge at lade mit trægulv afslibe?

Trægulve er i høj kurs på boligmarkedet. Hvis du vælger at dække dit trægulv med eksempelvis cement eller beton, eller skrotte det til fordel for et gulv af syntetisk materiale, fjerner du noget af værdien fra dit hus eller din lejlighed. Træ er nemlig det smukkeste og mest komfortable materiale, når det kommer til gulvbelægning. Intet andet materiale kan måle sig med træværk af høj kvalitet i denne henseende, hverken når det handler om æstetik eller komfort. Derfor bør du værne om dit trægulv, og ikke skille dig af med det, blot fordi der er opstået lettere slitage.

Kan mit trægulv tåle gulvafslibning?

Som hovedregel kan de fleste trægulve fint tåle at få slebet den øverste millimeter af overfladen. Og da det er her, de fleste skønhedspletter og slidmærker sidder, er en gulvafslibning ofte fuldt tilstrækkeligt for at opnå et smukt og ensartet resultat. Er du lidt tilbageholdende med hensyn til selv at skulle udføre din gulvafslibning, kan du med fordel alliere dig med din lokale gulvmand. Som professionel håndværker har han de bedste forudsætninger for at opnå det bedste og mest holdbare resultat ved en gulvafslibning. Og så slipper du for besværet.

Du kan indhente et gratis og uforpligtende tilbud på gulvafslibning og efterbehandling på gkservice.dk

Flere Nyheder